WASBAR LEUVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 69 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Leuven. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2023 om 19:09 De bestelling was fout. We kregen tweemaal een burger met vlees, voor twee vegetariërs.
9 dec 2022 om 0:54 Wafeltjes waren koud en wak geworden, omdat de bestelling al te lang klaar stond denk ik
13 nov 2022 om 16:58 Heerlijk, vers, lieve berzorger.
23 sep 2022 om 21:36 50 minuten na gevraagde bezorgtijd geleverd Koude zoete aardappelwafeltjes.
1 jul 2022 om 14:49 Eten was een kwartier vroeger bezorgd. De bagels smaakten goed, alhoewel de bagels voor sommigen net iets aan de kleine kant waren. Als je een grote eter bent heb je aan een bagel waarschijnlijk niet genoeg.
30 jun 2022 om 22:34 Top
19 mei 2022 om 8:15 Mijn drinken was helemaal uitgelopen waardoor mijn eten doorweekt was en ik ook geen drinken had… Vind dit heel jammer niet alleen voor het geld…
5 mei 2022 om 20:15 Er waren geen sauzen bij zeer jammer
28 apr 2022 om 14:24 Bij aanvankelijke bestelling stond 35min bezorgtijd. Uiteindelijk staat er dan nog eens "bezorger wacht op bestelling"voor 30 min. Zeg dan van de eerste keer dat de bezorgtijd een uur is.
15 apr 2022 om 19:47 De bagels waren wat hard, beleg te vettig. We hadden eenmaal zoete aardappel en eenmaal gewone aardappels besteld maar kregen tweemaal gewone aardappelen. We betaalden nochtans extra voor de zoete aardappel. We waren niet tevreden van de kwaliteit.
9 feb 2022 om 12:52 Zijn geld niet waard: amper vlees op de bagel burger. Versheid v producten v beide bagels???