WASBAR LEUVEN

WASBAR LEUVEN Wasbar Leuven

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 62 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Leuven. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 14:49 Eten was een kwartier vroeger bezorgd. De bagels smaakten goed, alhoewel de bagels voor sommigen net iets aan de kleine kant waren. Als je een grote eter bent heb je aan een bagel waarschijnlijk niet genoeg.
30 jun 2022 om 22:34 Top
19 mei 2022 om 8:15 Mijn drinken was helemaal uitgelopen waardoor mijn eten doorweekt was en ik ook geen drinken had… Vind dit heel jammer niet alleen voor het geld…
5 mei 2022 om 20:15 Er waren geen sauzen bij zeer jammer
28 apr 2022 om 14:24 Bij aanvankelijke bestelling stond 35min bezorgtijd. Uiteindelijk staat er dan nog eens "bezorger wacht op bestelling"voor 30 min. Zeg dan van de eerste keer dat de bezorgtijd een uur is.
15 apr 2022 om 19:47 De bagels waren wat hard, beleg te vettig. We hadden eenmaal zoete aardappel en eenmaal gewone aardappels besteld maar kregen tweemaal gewone aardappelen. We betaalden nochtans extra voor de zoete aardappel. We waren niet tevreden van de kwaliteit.
9 feb 2022 om 12:52 Zijn geld niet waard: amper vlees op de bagel burger. Versheid v producten v beide bagels???
26 jan 2022 om 20:32 Zoete aardappelwafeltjes waren ijskoud, dit komt niet door de bezorging want die was een kwartier te vroeg.
21 jan 2022 om 19:56 De bezorging was 30 minuten later dan eerder vermeld. Net zoals de vorige keer was het weer koud.
6 jan 2022 om 14:05 Ik koos de zoete aardappel frietjes bij mijn bagel en betaalde hiervoor 0.5 euro meer. Deze waren ijskoud en niet te eten. Leek al van de dag ervoor. Dit is ook niet de eerste keer. Schande. Zal hier niet meer bestellen.